Joe & Brown – Over ons

Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en toch verkregen: Joe & Brown.

Nergens minder dan op de Heemsteedse Fashion Avenue, ook wel bekend als‘De Zandvoortselaan’, is het nieuwe fashion mekka ‘Joe & Brown’ geopend.

Claire Gerritsen en Carolien Volz hebben het vuur onder naaldhakken (Uggs) vandaan gelopen om hun droom in vervulling te laten gaan. Na ontelbare shop trips, hun eigen ode aan fashion, brainstorm sessies en mooie dromen hebben deze twee dames hun woord bij de daad gevoegd en een eigen shop geopend. Beide dames hebben jaren ervaring in de fashion-biz opgedaan alsinkoopster, verkoopster en stylist van diverse winkels.

Wie deze twee power-vrouwen nog niet kent kan daar snel verandering in brengen. Claire en Carolien zijn vrouwen die zonder bluf met hun coupe-fantastique doch zonder poeha hun eigen leven en dat van hun lovers en kids kleur geven.

Hoe ze het doen? Met een big smile leggen ze uit: “Gewoon een kwestie van doen: we hebben onze nek uitgestoken, alle risico’s goed onder de loep genomen en ze zijn er helemaal voor gegaan.”

Claire en Carolien focussen zich op alle vrouwen van 16-60 jaar die een sense for fashion hebben. En, heb je dat niet? No worries, Carolien en Claire helpen je graag. Met hun merken-portfolio kan je de plank niet misslaan. Een ding is zeker, bij Joe & Brown is een oprechte glimlach, een lekker kopje koffie het begin van je nieuwe garderobe.

We verwelkomen u graag in onze winkel!

Life is beautiful and we show it
Joe & Brown

Claire & Caroline